Ο Πόρος των ποιητών | One Day Cruise

Ο Πόρος των ποιητών

Είναι αρκετοί οι μεγάλοι Έλληνες λογοτέχνες που έχουν εξυμνήσει τις φυσικές ομορφιές του Πόρου μέσα από τα έργα τους. Γιάννης Ρίτσος, Γιώργος Σεφέρης, Μίλτος Σαχτούρης, Κωστής Παλαμάς, ποιητές που αγάπησαν το νησί περισσότερο και από τον δικό τους τόπο, δεν έπαυαν να εκφράζουν το θαυμασμό τους. Περιγραφές τοπίων, θρυλικά στιγμιότυπα, γλαφυρές εικόνες ενός Πόρου που ξεδιπλώνεται μέσα από φιλολογικές ματιές. Ο Πόρος των ποιητών εξυμνείται μέσα από τα έργα τους!

Διαβάστε Περισσότερα

Γιώργος Ξενούλης – Ο γλύπτης των νησιών του Αργοσαρωνικού | One Day Cruise

Γιώργος Ξενούλης – Ο γλύπτης των νησιών του Αργοσαρωνικού

Ένας από τους κορυφαίους καλλιτέχνες της χώρας μας είναι ο Γιώργος Ξενούλης. Γεννημένος στην Αθήνα το 1944, έφυγε σε νεαρή ηλικία για την Αφρική για να επιστρέψει το 1990. Στη “μαύρη ήπειρο” έζησε και εργάστηκε επί 22 χρόνια, ενώ άντλησε τα πρώτα του ερεθίσματα πάνω στη γλυπτική από την τέχνη των ιθαγενών της Κεντρικής Αφρικής.

Διαβάστε Περισσότερα

One Day Cruise ξανά και ξανά | One Day Cruise

One Day Cruise ξανά και ξανά

Για πολλά πράγματα συνηθίζουμε να λέμε ότι μια φορά δε φτάνει. Ένα από αυτά είναι και η One Day Cruise, η κρουαζιέρα που μας ταξιδεύει μέσα σε μια μέρα στα τρία δημοφιλή νησιά του Αργοσαρωνικού, Ύδρα, Πόρο και Αίγινα. Ας δούμε τους λόγους για τους οποίους αξίζει να επαναλάβει κανείς αυτήν την τόσο όμορφη εμπειρία. One Day Cruise ξανά και ξανά!

Διαβάστε Περισσότερα