Τι να περιμένετε σε μια μονοήμερη κρουαζιέρα στον Αργοσαρωνικό | One Day Cruise

Τι να περιμένετε σε μια μονοήμερη κρουαζιέρα στον Αργοσαρωνικό

Κάθε ταξίδι, μικρό ή μεγάλο δημιουργεί προσδοκίες. Επιλέγοντας μια μονοήμερη κρουαζιέρα στον Αργοσαρωνικό της One Day Cruise, το σίγουρο είναι ότι θα διασκεδάσετε. Δείτε τι άλλο μπορείτε να αποκομίσετε:

Άφθονο κολύμπι

Οι σταθμοί σε τρία νησία (Ύδρα, Πόρος, Αίγινα) συνεπάγονται κολύμπι σε κάποιες από τις καλύτερες παραλίες τους.

Εκδρομές

Η One Day Cruise σας δίνει τη δυνατότητα να εξερευνήσετε το νησί της αρεσκείας σας αναλαμβάνοντας να κανονίσει από την αρχή ως το τέλος τις μετακινήσεις σας σε αυτό. Μπορεί επίσης να σας εξασφαλίσει τη συνοδεία ξεναγού, ώστε να γνωρίσετε τα ιστορικά μνημεία και αξιοθέατα. Η Αίγινα είναι ιδανική για τέτοιου είδους περιηγήσεις. Αλλά η Ύδρα και ο Πόρος σας περιμένουν επίσης για εξερεύνηση. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στην πανοραμική, την κλασική και την εκδρομή για μπάνιο.

Πλούσια γεύματα

Το κρουαζιερόπλοιο της One Day Cruise προσφέρει στους επισκέπτες έναν πλούσιο μπουφέ με εδέσματα που θα εντυπωσιάσουν Έλληνες και ξένους τουρίστες. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν ο πρωινός καφές, τα αναψυκτικά και τα απογευματινά κοκτέιλ στο κατάστρωμα την ώρα του ηλιοβασιλέματος.

Χορός

Τα κρουαζιερόπλοια της One Day Cruise διαθέτουν μια πλήρη ορχήστρα και χορευτές. Διασκεδάστε και να χορέψτε μαζί τους στο κατάστρωμα.

Μαθήματα μαγειρικής

Με τη βοήθεια του εξειδικευμένου σεφ του κρουαζιερόπλοιου, μπορείτε να επιδοθείτε σε μαγειρικές αλχημείες, να γευτείτε και να δοκιμάσετε να φτιάξετε τις δικές του συνταγές.

Ψώνια

Τα κρουαζιερόπλοια της One Day Cruise έχουν μεριμνήσει για τις tax free αγορές σας. Τα ταξίδια και οι εκδρομές περιλαμβάνουν πάντα όμορφα ψώνια που ανεβάζουν τη διάθεση και λειτουργούν ως αναμνηστικά, ακόμα κι αν δεν έχουν τον χαρακτήρα των σουβενίρ. Μπορείτε όμως να βρείτε και επιλεγμένα ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα των νησιών που θα επισκεφτείτε, αλλά και σουβενίρ για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Ιδιαίτερη περιποίηση

Επιλέγοντας το VIP σαλόνι θα απολαύσετε first class περιποίηση! Με ξεχωριστό μπουφέ, ποτό υποδοχής, επιλογή εκδρομής, υπηρεσίες μεταφοράς και πολλά ακόμα προνόμια που θα σας κάνουν να αισθανθείτε βασιλιάδες.

Ετικέτες: Αργοσαρωνικός, Εκδρομή, Πανοραμική Εκδρομή, Σουβενίρ, Μονοήμερη κρουαζιέρα, μαθήματα μαγειρικής, μπάνιο, Κλασική Εκδρομή